СЪЗНАНИЕ В ЕДНО

Много дълго време хора от моето обкръжение искаха да споделя информация, която аз лично съм получила в състояние на регресия. Ето, че дойде това време! 🙂 Споделям част от една такава моя регресия, която се състоя през първата половина на 2016 година. Разбира се, информацията не спира да се разгръща в мен ежедневно, затова сега имам много по-дълбоко и всеобхватно осъзнаване, но вярвам, че все пак ще ви е интересно да прочетете публикуваното тук! Приятно четене ви желая! 🙂

 

Съзнание в Едно

 

В майчината утроба – един месец преди раждането

A.А.: Плувам, плувам все още, макар че вече е тясно. Спокойна съм, нося се, опитвам се да се наместя, така че да ни е добре и на двете. Майка ми е напрегната, ядосана е – крещяла е допреди малко. Аз се свивам, когато изкрещи и после се опитвам да си напасна енергиите. Виждам цикламено-лилава светлина, която се разлива около мен и се опитвам да балансирам двете ни.

 

Въплъщаване на душата в тялото

A.А.: Видях нещо като всмукване. Все едно енергията ми се всмуква в майката – в нещо като енергиен отвор. Влизам с усещането, че зная какво правя. Просто гледам да вляза бързо, за да е максимално по-незабележимо и по-добре за нея. Виждам отново светлината – розово, цикламено, лилаво – примесва се, завърта се… Обляна съм в тази светлина. Имам усещането, че тази светлина се движи с мен, цялата ме обгръща и аз се оставям. Опитвам се да балансирам и напасвам с нея и с енергията на майка ми. Съзнанието ми е това, което ме ръководи. Влизам в плода около 5-ти месец.

 

Момента на изпращане на Земята

A.А.: Има 4-5 същности около мен. Виждам горната част на силуети. Това е Съвета. Мисля, че в момента получавам насоките преди да вляза в тяло. Чувам: “Ти вече знаеш как става, просто се отпусни! Спокойно, ние сме тук! Имаш знанията, за да не ти е трудно.” Появи се светлина. Бяха с бели фигури. Бели същности. Сега се появи концентрирана светлина, която е като око, което стана като слънце. Само че, цвета му е много наситено цикламено и в дясната част на физическото ми тяло виждам лилава същност – централно пред третото ми око виждам тази светлина… – Той е този, който подпомага процеса за връщане в живот. Името му е нещо като Ейзрам. Неговата функция е да отваря мисловния коридор за връщане във физическо тяло. Прави свръзката, координира процеса по връщане в телата. Отваря мисловен коридор до физическото тяло, в което трябва да се въплътя. Коридорът е енергия – виждам началото като тръба, надолу е черно. Самият отвор се получава, както когато се пусне капка във вода. Капката във вода прави вибрации и те се усилват отстрани. Всъщност това е самият коридор – когато се отваря, вибрациите започват да се наслояват. Капката започва да тежи, но това е мисловно, енергийно, не е физически процес. Капката тежи, енергията си пробива път, получава се слепване на пространства… Всъщност това е енергията… Секунда… – Давам си възможност да премина през коридора… Слепването на пространствата отваря този коридор – от едното пространство в другото – и се минава мигновено… А сега получавам усещането за преминаване от едното състояние в друго и усещането в тяло… Усеща се много интересно…! Просто първия момент е малко труден, докато успееш да усетиш пак материалното и да се напаснеш в тялото. Това е процесът, в който влизаш в тялото. В момента цялото ми тяло е изтръпнало – най-вече около сърдечната чакра и слънчевия сплит. Тази концентрация е от слънчевия сплит до сърдечна чакра и се разпространява настрани по цялото тяло по същия начин, както капката разпространява вибрации. Там е нещо като местонахождение на душевната същност и тя оттам се свързва, и по крайниците се получава изтръпване, което с течение на времето, в зависимост от това, доколко си опитен и си успял да се впишеш, се синхронизира енергийно.

 

Колко варианта на избор си имала и защо си се спряла на това тяло и свързания с него вариант на живот?

A.А.: Мисля, че съм имала 7 или 8 тела за избор. Имам усещане за светлина, светлосиньо енергийно пространство, което се създава от мисълта. Секунда само, за да се изтегля от предишното и навляза в тази сцена… – Светло е и има някой отдясно до мен. Може би е водачът. Показва ми екрана с телата, посочва ми възможностите, дава ми избор за различни точки. Две от тях не са на Земята, но не знам закъде. Като цяло не съм имала колебания и съм се спряла на този вариант като най-удачен заради възможността, която имам да се свържа с тялото. Най-подходяща съм. Но като че ли и тялото с душата ми. – Най-добра връзка може да стане между ума, тялото и душата за изпълнение на мисията ми. Сама си поставям целите и задачите. Мисията на този живот е да направя съзнателен процеса на връщане към Цялото, да направя процеса на свръзка между душите и Създателя, да направя процеса спокоен, неограничен, свободен, без страх и без болка. Ясно формулирана мисията звучи така: Съзнание в едно.

 

Кое е нещото, с което трябва да се занимаваш, за да се чувстваш вътрешно удовлетворена и щастлива и в същото време да бъдеш и максимално полезна за хората?

A.А.: Като за начало трябва да задействам процеса, на това което съм започнала да правя. Готова съм. Трябва да задействам процеса, но това не е всичко. Ще има и други неща, но те ще се разгръщат постепенно. Следвам предварително начертания път.

 

Проекция напред във времето

A.А.: Имам си мое място. Усещам се седнала на бюро и пиша. Имам какво да предам, важно е да бъде предадено и е свързано с работата до момента и цялостния ми опит. Това е книга – разработвам нов метод и трябва да го предам на хората. Необходим е. Ще донесе цялостност. Чувствам се вдъхновена и въодушевена. Имам знанието, че е правилно, това което правя, имам подкрепата на Отца, имам и директната връзка с Него и Неговата помощ.

 

Как си изградила връзката с Него? На какво се дължи това да имаш директна връзка с Него?

A.А.: С тета на физическо ниво е започнат процес. Връзка си имам и тя никога не е отпадала.

 

Откъде идва твоята душа? Кой е първоизточникът на душата ти?

A.А.: Казвам Отца! В момента отново виждам огромен излъчвател и е енергия. Знам, че е сферично тяло, че от него тръгват вълни, които се разпростират навсякъде във Вселената, в която сме. Пак е като в море, но това са енергийни вълни. Имат много тъмен цвят, самият излъчвател е тъмен. Не мога да видя точно цвета, но вълните са точно същия цвят, в който видях моята енергия… – много тъмно цикламено към…. не мога да го определя, няма такъв цвят тук, за да сравня.

 

Момента, в който душата излиза от Излъчвателя

A.А.: Ами всъщност тя излиза от друго място. Енергията е по-скоро бяло-жълта. Излязох като мехурче, като през тръбичка се излиза. Както сапунените балончета, които издухват през тръбичките. Усещането е за невинност, безгрижие. Когато излизам, променям цветовете си, приемам всички цветове едновременно, минавам през енергийни пространства, които са много нагъсто. Минавам през енергийни пространства, през които се зареждам с необходимите ми за този живот вибрации… Успявам да притегля всяка една вибрация от всички нюанси, които са ми необходими. Процесът се ръководи от Енергийна общност, а не от индивидуална същност. Тя е общност от души. Над нея е Създателя. Но…, мина ми през съзнанието Духовна Майка. Нямам визия за Нея, имам само искрящо бяла светлина без нюанси. Има връзка… Създателят и Духовната Майка участват в процеса. Духовната Майка предава всички онези енергии, които са необходими, за да прикачим всяко едно чувство, емоция, което ни е необходимо да изработим в този живот. Всяко едно енергийно влияние, чувство, емоция, което успяваме да отработим чрез физическото тяло, се координира чрез Духовната Майка във душата, която слиза и се отделя от Общността, от Цялото. Необходимо е да се мине през тези вибрации и концентрации на енергиите, които да се влеят в душата, за да може  тя след това да ги проектира към духа, и да могат да се отработят от физическото тяло. Процесът е мигновен. Много е интересен, приятен и вълнуващ – чувстваме се добре, чувстваме се обгрижени. Имаме всичко, което ни е необходимо, за да се чувстваме добре. Въпреки че на мисловно ниво не сме отделени, енергийно ние се отделяме за кратко. Просто това състояние от отделянето от Цялото и преминаването в енергийна частица – душа, която да се проектира във физическото тяло. Това състояние чрез Духовната майка и набирането на вибрациите успяваме да си приобщим всички необходими вибрации, цветове, чувства, емоции. Ето това състояние е необходимо, преди да влезем, за да се почувстваме част…, (въпреки, че енергийно се отделяме,) да се почувстваме част от тялото, да се почувстваме обичани, да си спомним! Когато успеем – да знаем какво е.

 

Голямото предизвикателство пред Душата, когато се въплъти в човешко тяло…

A.А.: Опитът, който придобива, защото тогава знанията се затвърждават. Не всички успяват да се справят навреме в дадения живот. Успяват да се справят всички – в някакъв момент. Всички достигат, просто на някои времето не им е достатъчно в един живот. Има много, които не могат да се нагодят към вибрациите на физическия свят, на физическото тяло, но те винаги имат право на избор. Вариантите са много – има хиляди варианти. Центрирането в себе си спомага, за да се нагоди и адаптира по-лесно към тялото и към физическите вибрации. Но не центриране във физическото тяло, а центриране в себе си, в съзнанието си. И то просто се случва, когато си готов. Няма техника, няма метод – за всеки е индивидуално, всеки получава напътствието си от Духовните си водачи, които се грижат за този процес, за да протече гладко. Онези души, които се колебаят, получават допълнителни насоки и възможност. Колкото по-опитна е една душа, с толкова по-голяма лекота се справя с този процес. Опитността не означава непременно, че е много стара душа.

 

Душа от какво ниво и подниво си?

A.А.: Може би 8 ниво, 8 подниво. Това ниво е над средното. Дава ми се нещо като коридор от светлина и това стъпало, на което съм. Над мен има други стъпала. Там, където съм аз, се отваря коридор по хоризонтала. Той се извива някъде обаче… Обитаващите това ниво притежават знание и мъдрост.

 

При групата сродни души

A.А.: Има светлина. Не мога да различа колко са – усещам ги, че са трима. Разпознавам двама от тях. Те присъстват в настоящия ми живот, но третата душа не я разпознавам. Цветовете им отразяват опитностите, през които са преминали. Целта, задачата на групата, това върху което основно трябва да работим е Излъчвателят. Появи ми се по-ясно. В началото беше като фенер, от който се излъчва един цвят светлина – само че в момента светлината започна да се завърта. В смисъл, че е концентрирана, движи се като по спирала, върти се и има енергийни нишки с всички цветове. Нашата работа е да успеем да направим връзката и достъпа на Излъчвателя до душите на Земята възможна. Ние сме връзката между Излъчвателя и хората. А чрез възможността енергията на Излъчвателя да достигне до душите на Земята чрез нас, тези души успяват да направят връзка със Създателя.

 

Среща с Духовния водач

A.А.: Излъчвателят е обърнат нагоре: има нещо като фонтан и той е седнал по средата върху него и медитира. Забавен е! 🙂 Много е хубав, искрящ! 🙂 Показва ми как, преминавайки през мен, енергията ми в медитация успява да се свърже с Излъчвателя, и как се случва това. Името му е АНИАН и означава Сърце от светлина.

 

Книгата на живота

A.А.: От светлина е. Спусна се и се завъртя като пергаментов лист, завързан. Като свободна птица се спусна и прелетя надолу, завърза се и в момента чака кацнал. Не мога да произнеса името на душата си, започва с Ан…има много съгласни, вътрешното му значение е някаква игра между светлина и цвете. Появи ми се цвете, не е земно цвете, обгърнато е от светлина отстрани.

 

При Първоизточника

A.А.: Мина ми през ума безвремие, но сега виждам разни цветове, може би пътувам. Да, пътувам. Имам усещането за всичко и нищо едновременно. Няма емоции, всичко е мир. Пълнотата на всички нива.

 

Приобщаване към Света на Светлината

A.А.: Отново виждам цветове и кръгове около нещо, което не мога да съзра в момента. Кръгове в различни цветове от малки точици, по които върви енергия. Както са дюзите на душовете. Точиците са в различни цветове. Някаква пирамида от енергия се появи. Всъщност са насложени няколко пирамиди една върху друга – геометрични очертания във въртеливо движение през същия център, през същата ос ми се дават тези насложени пирамиди. Пирамидалната структура е добре да се запази. Това е структурата, която трябва да сътворим чрез себе си като енергийни отпечатъци тук заедно с физическите си тела. Наслагването на пирамидите са всъщност енергийните тела, които трябва да образуват енергийна сфера и затова е въртеливото движение. Окръжността, която се образува долу от техните основи, е диаметърът на самата сфера. Върхът на пирамидата, центърът показва накъде трябва да е насочена енергията. Всички върхове на наслагваните пирамиди трябва да са със съвпадащ център, за да може да се направи енергийна връзка с Цялото, с Отца. Тези пирамиди са с меридиани!

 

Колко са твоите енергийни тела?

A.А.: 19, но това не е пълната бройка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *