май 2, 2016

За мен

Тук съм… 🙂

Здравей! Аз съм Ани!  🙂

Ще ти разкажа накратко за мен.

Бях тинейджър, когато започнаха да се появяват моите „странни сънища на границата между съня и реалността“, както ги определях тогава. По това време в България тези състояния на съзнанието още не се афишираха и трудно се намираше информация за тях. Макар да бях споделила със семейството си и неколцина приятели, никой не успя да ми каже какво точно се случва с мен, и защо. Приблизително по това време започнах да виждам частици във въздуха. И макар да се опитвах да не им обръщам внимание, те от време на време се появяваха пред мен. Дълго седях загледана във въздуха, опитвайки се да установя дали не си въобразявам. Така и не се осмелих да разкажа на когото и да било това, което виждах. Много години изминаха преди да разбера, че всъщност наблюдавам енергията около нас, както и че влизам в Тета-състояние на съзнанието по време на тези т.нар. „сънища“.

С течение на времето тези случаи все повече се разреждаха. Дори имаше период, в който животът ми зави в съвсем различна посока. Завърших право. Започнах да работя по специалността си. Създадох семейство. Родих двете си деца.

Едва преди десетина години, тези „сънища“ и носещи се светещи частици във въздуха ми напомниха отново за себе си…

И така…, неусетно се срещнах за първи път с Рейки. Животът ми започна да се променя. Имах чувството, че вървя с огромни крачки и правя квантов скок в собственото си развитие като душа. Усещах се заредена и обновена, както не се бях чувствала от години.

Малко след като получих настройка за II-ро ниво в Рейки, се състоя първата ми лична регресия. Чрез регресията си научих, че мисията на моя живот е ДА ПОКАЖА НА СЕБЕ СИ И НА ХОРАТА, КАК МОГАТ ДА УЧАТ УРОЦИТЕ СИ /житейски и духовни/ БЕЗ БОЛКАТА И БЕЗ СТРАХА. Тогава, духовният ми водач ми подаде информация, че ще се занимавам със съзнанието. Нямах никаква представа как би могло да се случи това.

Два месеца по-късно получих Мастерско ниво в Рейки. И…, колкото и странно да звучи, чудесата станаха естествена част от живота ми. Това ми даде импулса да продължа да обогатявам своите знания и опит в тази посока, и от 2016 г. насам обучавам и посвещавам и други хора в Рейки.

Междувременно завърших обучението си по регресивна терапия. Почувствах силата на вдъхновението, удовлетворението и радостта от това да правя нещата, които обичам и които ме зареждат!

Събитията се разгръщаха с все по-голяма сила и бързина.

По същото време (2016 г.) получих своя сертификат в Theta Healing. Този прекрасен метод стана част от пътя ми и благодарение на него, изпитах и осъзнах могъществото на мигновеното изцеление. С всеки следващ ден работата ми в тази посока се задълбочава все повече. За мен е безкрайно удоволствие да работя с този изумителен метод не само в помощ към мен самата, но и към всички онези, които са готови да променят ограничаващите ги мисловни модели и да трансформират живота си.

Сега знам, че всички тези години от първоначалната ми Рейки-настройка до днес са били необходимия опит, който да натрупам в тази сфера, за да бъда полезна по начин, който е най-благоприятен за всички, с които животът ме срещне. Благодарна съм за тези години!

Благодарна съм също на Петър Петров, Катина Груева и Иво Величков, които ми предадоха своите знания и опит – всеки в своята област!

Нямам за цел да бъда нечий учител, макар всички ние да сме учители и ученици един на друг. Тук съм, за да свидетелствам как можем сами да се научим да следваме себе си, да бъдем в хармония със себе си. Тук съм, за да съдействам да изживеем живота си пълноценно – със съзнанието, че можем да сътворяваме живота си по начин, който е най-благоприятен за нас и другите и в този отрязък от време и пространство.

ВАЖНО Е ДА РАЗБЕРЕМ КОИ СМЕ! Пътят ни неизбежно ни води към нас самите. Вътре в нас се крие отговорът на всеки един въпрос, който някога ни е вълнувал.

Аз знам, че ти си част от мен, а аз – част от теб. Някъде дълбоко в себе си всеки от нас го знае. Нека си спомним кои сме! Не е нужно да правим усилия за нещо, което е толкова естествено, както е естествено дишането ни. Просто да бъдем себе си! Неподправени!

Да излезем от дългото лутане по пътеките без изход в лабиринта на живота. Да се огледаме! Да се видим отстрани! Да се усетим! – Това ли сме ние?!

Има път! – Нека просто се издигнем и погледнем от една малко по-разширена перспектива. Тогава ще наблюдаваме пълната картина и ще съзрем изхода от лабиринта.

Имаме посоката. Ако желаем…, ще я последваме!

Когато го направим, ще открием, че вървим по път, за който знаем или предусещаме, че ни води точно там, където винаги сме искали. И… ще разберем, че сме вървели по пътя на нашето себеосъществяване!

Нека последваме Истината вътре в себе си! Смело! С открити сърца! И сътворим живота си с любов!

Здравей, отново! 🙂

Тук съм…! Аз съм Ани! И съм част от теб. А ти – ти си част от мен! 🙂