май 2, 2016

За мен

Тук съм… 🙂

Здравей! Аз съм Ани!  🙂

Ще ти разкажа накратко за мен.

Бях тийнейджър, когато започнаха да се появяват моите странни „сънища на границата между съня и реалността“, както ги определях тогава. По това време в България тези състояния на съзнанието още не се афишираха и трудно се намираше информация за тях. Макар да бях споделила със семейството си и неколцина приятели, никой не успя да ми каже какво точно се случва с мен, и защо. Приблизително по това време започнах да виждам светещи частици във въздуха. И макар да се опитвах да не им обръщам внимание, те от време на време се появяваха пред мен. Дълго седях загледана във въздуха, опитвайки се да установя дали не си въобразявам. Така и не се осмелих да разкажа на когото и да било това, което виждах. Години изминаха преди да разбера, че всъщност наблюдавам енергията около нас, както и че влизам в дълбоко състояние на съзнанието – т.нар. свръх-будност.

С течение на времето тези случаи някак се разреждаха. Дори имаше период, в който животът ми зави в съвсем различна посока. Завърших право. Започнах да работя по специалността си. Създадох семейство. Родих двете си деца.

Но, преди 14-15 години, тези „сънища“ и носещи се светещи частици във въздуха ми напомниха отново за себе си…

И така…, неусетно се срещнах за първи път с Рейки. Животът ми започна да се променя. Имах чувството, че вървя с огромни крачки и правя квантов скок в собственото си развитие като душа. Усещах се заредена и обновена, както не се бях чувствала от години.

Малко след като получих настройка за II-ро ниво в Рейки, се състоя първата ми лична регресия. Чрез регресията си научих, че основната задача на моя живот е ДА ПОКАЖА НА СЕБЕ СИ И НА ХОРАТА, КАК МОГАТ ДА УЧАТ УРОЦИТЕ СИ /житейски и духовни/ БЕЗ БОЛКАТА И БЕЗ СТРАХА. Тогава, духовният ми водач ми подаде информация, че ще се занимавам със съзнанието. Нямах никаква представа как би могло да се случи това.

Четири месеца по-късно получих Мастерско ниво в Рейки. И…, колкото и странно да звучи, чудесата станаха естествена част от живота ми. Това ми даде импулса да продължа да обогатявам своите знания и опит в тази посока, обучавайки и посвещавайки и други хора в Рейки.

Междувременно завърших обучението си по регресивна терапия. Почувствах силата на вдъхновението, удовлетворението и радостта от това да правя нещата, които обичам и които ме зареждат!

Събитията се разгръщаха с все по-голяма сила и бързина.

По същото време метода Theta Healing стана част от пътя ми и благодарение на него, изпитах и осъзнах могъществото на мигновеното изцеление. С всеки следващ ден работата ми в тази посока се задълбочава все повече. Разбира се, този прекрасен метод даде своите плодове и беше надграден! За мен е безкрайно удоволствие да работя с всички тези методи не само в помощ към мен самата, но и към всички онези, които са готови да променят ограничаващите ги мисловни модели и да трансформират живота си.

Сега знам, че всички изтекли години до днес са били необходимия опит, който да натрупам в тази сфера, за да бъда полезна по начин, който е най-благоприятен за всички, с които животът ме срещне. Благодарна съм за тези години!

„Трудът ти и всичко което правиш, няма как да бъде оценено с пари!“ – съм чувала стотици, ако не и хиляди пъти!🙏

Знам, виждам и усещам, че всеки който е бил при мен, е благодарен за резултата от срещите си с мен!
Наблюдавам и проследявам множеството трансформации, настъпващи в осъзнатостта на всички, с които животът ме е срещнал и съм имала благословението, чрез моята работа, да обменим помежду си енергия в красотата и!
Работя с пълна отдаденост към хората и правя това, което е мое призвание!
Отдадеността е причината, поради която работата ми е постоянен процес на награждане с всеки следващ човек, надхвърляйки ограничението на метода, с който работя и навлизайки все по-дълбоко в познанието за Духа и Душата, и нашата абсолютна безграничност.
Всичко това ми носи вдъхновение, устрем, благодарност, удовлетворение, благословение…! И ги предавам на другите!
И вие сте свидетели на това през годините! 💗
Безкрайно благодарна съм ви за цялото доверие и за това, че винаги сте оценявали високо всичко, което отдавам от себе си при срещите си с вас!🙏💗
Благословени бъдете – сега и всякога! 🙏💗

През изминалите тринадесет години имах най-съществените мигове в живота си. – Духовните ми срещи със Старците, Беинса Дуно, Буда и много други Извисени Същества, пробудиха Безкрая в мен, дадоха тласък на Христовото Съзнание да се разгръща! Благодарността ми към тях Е безгранична! С нищо несравнимото докосване и пребиваване в Безвремието, докато бях в едно от състоянията свръхбудност, остави дълбок и неизменен отпечатък в съзнанието ми. Духовните ми срещи с Микао Усуи и Слава Севрюкова мигновено разгърнаха информация, до която днешният свят още няма достъп. Тук съм, за да свидетелствам как можем сами да се научим да следваме изначално вложеното в нас от Най-Висшата Сила. Тук съм, за да съдействам да изживеем живота си пълноценно, в хармония с Цялото – със съзнанието, че можем да сътворяваме живота си по начин, който е най-благоприятен за нас и другите – и в този отрязък от време – пространство.

ВАЖНО Е ДА РАЗБЕРЕМ КОИ СМЕ! Пътят ни неизбежно ни води към нас самите. Вътре в нас се крие отговорът на всеки един въпрос, който някога ни е вълнувал.

Аз знам, че ти си част от мен, а аз – част от теб. Някъде дълбоко в себе си всеки от нас го знае. Нека си спомним кои сме! Не е нужно да правим усилия за нещо, което е толкова естествено, както е естествено дишането ни. Просто да бъдем себе си! Неподправени!

Да излезем от дългото лутане по пътеките без изход в лабиринта на живота. Да се огледаме! Да се видим отстрани! Да се усетим! – Това ли сме ние?!

Има път! – Нека просто се издигнем и погледнем от малко по-висока перспектива. Тогава ще наблюдаваме пълната картина и ще съзрем изхода от лабиринта.

Имаме посоката. Ако желаем…, ще я последваме!

Когато го направим, ще открием, че вървим по път, за който знаем или предусещаме, че ни води точно там, където винаги сме искали. И… ще разберем, че сме вървели по пътя на нашето себеосъществяване!

Нека последваме Истината вътре в себе си! Смело! С открити сърца! И сътворим живота си с Любов!

Здравей, отново! 🙂

Тук съм…! Аз съм Ани! И съм част от теб. А ти – ти си част от мен! 🙂