януари 3, 2018

Ваяна Стайбъл

Основател на Тета-лечението е Ваяна Стайбъл – художник, писател, учител, ясновидец и интуитивен лечител. Родена с развита интуиция, първоначално Ваяна не използва способностите си за лечение. През 1991 г. отваря свой кабинет – предлага масажи, съвети за здравословно хранене и природолечение, и провежда ясновидски сеанси.

През 1995 г. й поставят диагноза рак на костите. Поради развитието на тумора в дясната бедрена кост й е препоръчана ампутация, като най-добро решение, което според лекуващия я ортопед щяло да й даде още няколко години живот.

След като започва да лекува себе си чрез Тета-метода, Ваяна Стайбъл успява да преодолее болестта, както и видимото 7-8 сантиметрово скъсяване на десния си крак.

От благодарност, дава обет пред Създателя, че ще предаде тази техника на всеки, който иска да я усвои. Така създава системата Тета-лечение.

В своята практика с Тета-метода Ваяна Стайбъл е провела над 47 000 лечебни сеанса, успявайки да наблюдава многобройните случаи на мигновено изцеление. Тя живее и работи в Айдахо Фолс, САЩ, и е посветила живота си на това да разпространява своята лечебна система, пътувайки по целия свят и провеждайки семинари и курсове по Тета-лечение, на които обучава хора от всякакъв етнически произход и религиозна принадлежност.

 

„Тялото ни не се състои само от материя и клетки, които реагират автоматично и общуват помежду си механично, като части от „биологична машина“. Чувствата, емоциите, убежденията и програмите влияят на поведението ни и оказват значителен ефект върху физическото ни благоденствие, дори на клетъчно ниво. Клетките са много чувствителни по отношение на микроклимата вътре и извън тялото и притежават индивидуална интелигентност, като в същото време остават част от цялото. Идеята, че всичко във Вселената е взаимосвързано – от най-дребните атоми в тялото до най-далечните светове на Творението – ме вдъхновява, когато наблюдавам как Създателят лекува.“ – Ваяна Стайбъл

 

Повече информация за Ваяна Стайбъл и нейната мощна енергийна система за лечение може да получите тук: www.thetahealing.com